Category: SHQIPËRIA

1 127 128 129 130 131 1290 / 1306 POSTS
Bashkia Tiranë/ Shtohet me 100 numri i policëve bashkiake. A është i nevojshëm ?

Bashkia Tiranë/ Shtohet me 100 numri i policëve bashkiake. A është i nevojshëm ?

Bashkitë në të gjithë vendin do të pësojnë ndryshime përsa i përket strukturës së numrit të punonjësve. Në çdo bashki të vendit do ketë rritje të numr [...]
​Llogaritë bankare të politikanëve ndryshojnë çdo vit, por lagja ime rri njësoj

​Llogaritë bankare të politikanëve ndryshojnë çdo vit, por lagja ime rri njësoj

Nga Ledio Pisha  Gropat duhet të shpallen monument kulture sepse me siguri kanë aty që në vitin 1960. Edhe ato bimët të cilat kanë dekada që kaca [...]

Ndalohet nga policia sepse gërmonte në kazanin e plehrave

Pamundësia për të përballuar jetesën bën që shumë njerëz të sigurojnë të ardhurat  duke u vetëpunësuar. Të ardhurat e tyre  rrjedhin nga punë info [...]

Çështja e strehimit, si pritet të jepet zgjidhje problemit.

  Në takimin e zhvilluar midis “Leviz Albania” dhe “Levizjes Rinore Egjiptiane dhe Rome” në saj të javës së demokracisë vendore ne qytetin [...]

Elbasan/ 1 Maj, studentë dhe punëtorë protestojnë.

​Në sajë të ditës ndërkombëtare të punëtorëve Lëvizja Rinore Egjiptiane dhe Rome organizoi një aktivitet sensibilizues në qëndër të qytetit. Fami [...]
Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Dhuna në familje është padyshim një veprim që duhet ndëshkuar, ka lindur si formë ndëshkimi që në prehistori, por atëherë autoriteti ishte vetëm bu [...]
Nis prishja e godinave brenda rrethit te spitalit nga IKMT në Elbasan

Nis prishja e godinave brenda rrethit te spitalit nga IKMT në Elbasan

Pritet aksioni i prishjes së ndërtimeve me dhe pa leje , pranë spitalit "Xhaferr Kongoli" Elbasan, aksion ky që ka shkaktuar përplasje mes banorëve dh [...]

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M [...]

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M [...]

Vendimi/ Kriteri që duhet plotësuar për aplikim në shkollë të lartë dhe master

Vendimi i ri i qeverisë, me propozimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, përcakton se të gjithë maturantët për të konkurruar për ndjekjen e stu [...]
1 127 128 129 130 131 1290 / 1306 POSTS