Category: BOTA

1 27 28 29288 / 288 POSTS

Mënyrat e gabuara për mbrojtjen e fëmijëve nga abuzuesit

Nga  Michelle Stevens Ishte vera e vitit 2015 dhe fëmija im ishte duke shkuar në kamp rreth 3.000 milje larg dhe ishte hera e tij e parë që udh [...]

Egjipt/ Zbulohet statuja 3 mijë vjeçare e Ramses 2

​Një grup arkeologësh nga Egjipti dhe Gjermania kanë zbuluar një statujë gjigante me lartësi 8 metra të varrosur në një zonë kënetore në një lagje të [...]

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në favor të punëtorëve emigrantë nga Banglandeshi përsa i përket abuzimit grek.

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut (ECHR) ka urdhëruar Greqinë që të paguajë një grup  punëtorësh emigrantë nga Banglandeshi që punonin në [...]

Dy gra me ngjyrë kanë paditur Fox News, duke pretenduar Diskriminim Racor

Fox News, kryetari i së cilës, Roger Ailes, i cili u largua vitin e kaluar, pas një varg kërkesash për ngacmim seksual, po përballet me akuza të r [...]

Ekspertja e OKB-së bën thirrje për veprim urgjent mbi ruajtjen e progresit për mbrojtjen e të drejtave të pakicave.

Një eksperte e Kombeve të Bashkuara ka bërë thirrje për garanci të shpejtë për të ruajtur arritjet dhe përparimet në fushën e mbrojtjes së të drej [...]

Shefi i OKB i bën thirrje komunitetit ndërkombëtar: Të ulet gjuha e urrejtjes.

Komisioneri i Lartë i OKB për të Drejtat e Njeriut Zeid Rad Al Hussein bëri një deklaratë në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Diskriminimit Ra [...]
Gjykata e Strasburgut dënon Italinë

Gjykata e Strasburgut dënon Italinë

Gjykata Europiane e Mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut në Strasburg ka dënuar për herë të parë Italinë për një krim të lidhur me fenomenin e dhunës [...]
1 27 28 29288 / 288 POSTS