Category: Kuriozitet

100 euro më shumë në pagë për çdo libër të lexuar / Kështu inkurajohen  punonjësit e një kompanie ndërtimi në Bergamo

100 euro më shumë në pagë për çdo libër të lexuar / Kështu inkurajohen punonjësit e një kompanie ndërtimi në Bergamo

 “Për secilin libër të lexuar dhe ndarë  më shumë informacione mes  kolegëve ne ju paguajmë 100 euro.” Libri është në ditët e tij më të vështira. Shu [...]
Historia frymëzuese e jetës së Sylvester Stallone është prova se e pamundura nuk është asgjë

Historia frymëzuese e jetës së Sylvester Stallone është prova se e pamundura nuk është asgjë

Sylvester Stallone, një nga aktorët më të njohur në botë, lindi me një paralizë në pjesën e poshtme në të majtë të fytyrës. Kjo është arsyeja pse ai k [...]
2 / 2 POSTS