Category: INFO+

1 43 44 45443 / 443 POSTS

Si kërkohet informacion publik ? Model

E drejta për informim • Çdo person gëzon të drejtën e njohjes me informacionin publik, pa u detyruar të shpjegojë  motivet. • Çdo person ka [...]

Mënyrat e gabuara për mbrojtjen e fëmijëve nga abuzuesit

Nga  Michelle Stevens Ishte vera e vitit 2015 dhe fëmija im ishte duke shkuar në kamp rreth 3.000 milje larg dhe ishte hera e tij e parë që udh [...]

8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin "Kuadrate Bardhe e Zi", nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institu [...]
1 43 44 45443 / 443 POSTS