Category: INFO+

1 2 3 41 10 / 404 POSTS
Hiqet aboneja  për 3 muajt e verës/Bashkia e Tiranës :Aboneja do rikthehet në shtator…..

Hiqet aboneja për 3 muajt e verës/Bashkia e Tiranës :Aboneja do rikthehet në shtator…..

Bashkia e Tiranës në një njoftim zyrtar shprehet se do të heqë abonenë e përgjithshme të transportit publik në kryeqytet. Aboneja e përgjithshme do të [...]
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve:  Njihni historinë, domethënien dhe rëndësinë e 1 Majit

Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve: Njihni historinë, domethënien dhe rëndësinë e 1 Majit

Dita Ndërkombëtare e Punës shënohet çdo vit më 1 Maj për të shënuar arritjet e punëtorëve dhe për të përhapur ndërgjegjësimin rreth shfrytëzimit. E nj [...]
Të zhgënjyer dhe të papërfaqësuar: Pjesëmarrja e komunitetit Rom dhe Egjiptian në votime

Të zhgënjyer dhe të papërfaqësuar: Pjesëmarrja e komunitetit Rom dhe Egjiptian në votime

Zgjedhjet e përgjithshme apo ato lokale janë mundësia që çdo qytetar ka për të marrë pjesë në procesin demokratik dhe për të ndryshuar realitetin ku j [...]
Të dhënat zyrtare paraprake nga KQZ për qarkun e Elbasanit.

Të dhënat zyrtare paraprake nga KQZ për qarkun e Elbasanit.

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ-së për qarkun e elbasanit nga 511 qendra votimi në gjithë qarkun kanë raportuar deri më tani 38 numrin e pjesëmarrjes [...]
Si përputhet jeta e një pushtetari dhe një të pastrehu/ Rregullat: “Mos i hiq këpucët, Mos shko në tualet gjatë natës…”

Si përputhet jeta e një pushtetari dhe një të pastrehu/ Rregullat: “Mos i hiq këpucët, Mos shko në tualet gjatë natës…”

Kryetari i Bashkise - Ben McAdams maskuar si një njeri i pastrehë në lagjen e dhunshme të Salt Lake City, USA për 3 ditë dhe 2 netë dhe këtu është a [...]
100 euro më shumë në pagë për çdo libër të lexuar / Kështu inkurajohen  punonjësit e një kompanie ndërtimi në Bergamo

100 euro më shumë në pagë për çdo libër të lexuar / Kështu inkurajohen punonjësit e një kompanie ndërtimi në Bergamo

 “Për secilin libër të lexuar dhe ndarë  më shumë informacione mes  kolegëve ne ju paguajmë 100 euro.” Libri është në ditët e tij më të vështira. Shu [...]
Rimbursimi i gjobave të marra në kufi, gjatë pandemisë – diskriminohen shtetasit që nuk kishin mundësi t’i paguanin

Rimbursimi i gjobave të marra në kufi, gjatë pandemisë – diskriminohen shtetasit që nuk kishin mundësi t’i paguanin

Periudha e pandemisë, veç problemeve me shëndetin dhe financat mbylli edhe kufijtë si kurrë më parë, duke shkaktuar një ndalim të lëvizjes së lirë. Në [...]
Shqipëria, sa pak shpenzime për  shëndetësinë në kohë pandemie

Shqipëria, sa pak shpenzime për shëndetësinë në kohë pandemie

Kohët e vështira që po kalojmë, për shkak të  pandemisë, Covid-19, i kanë shtuar  vështirësitë dhe kostot e jetesës.  Janë rritur  shumë,  për çdo fam [...]
Komisioneri për të Drejtat e Njeriut/ Shtetet duhet t’i japin një shtysë të re të drejtave të fëmijëve

Komisioneri për të Drejtat e Njeriut/ Shtetet duhet t’i japin një shtysë të re të drejtave të fëmijëve

"Pandemia COVID-19 ka thelluar dhe zgjeruar pabarazitë e mëparshme që minojnë aftësinë e fëmijëve për të shijuar të drejtat e tyre njerëzore, përfshir [...]
“Duam rol më aktiv në vendimarrje” Aktivistët komunitarë të Kukësit presin prej kohësh takim me kryetarin e Bashkisë.

“Duam rol më aktiv në vendimarrje” Aktivistët komunitarë të Kukësit presin prej kohësh takim me kryetarin e Bashkisë.

Sa të vështirë e kanë komunitetet e  zonave të largëta të vendit, të organizohen dhe të luajnë një rol në vendimarrjen e pushtetit lokal për zgjidhjen [...]
1 2 3 41 10 / 404 POSTS