Burg shokëve të Aldi Ramës.Avokati/Ata ndihmuan policin e plagosur

Burg shokëve të Aldi Ramës.Avokati/Ata ndihmuan policin e plagosur

Avokati i dy shokëve të Aldi Ramës kerkon lehtësim te dënimit të tyre. Ai shprehet se dy djemtë nuk ishin në dijeni se Rama ishte ne arrest shtëpie dhe se kishte armë me vete.Ata kanë ndihmuar dhe policin e plagosur.

Arrestohet Ramazan Rraja, nipi i deputetit Rrahman Rraja
Pamje të trishta/ Policia franceze “pret ëndrrat” e shqiptarëve, u çan gomonen dhe i shpërndan me spraj
INVESTIGIM/22-vjeçarja e dhunuar keniane, pse u mbajt e fshehur ngjarja?

Avokati i dy shokëve të Aldi Ramës kerkon lehtësim te dënimit të tyre. Ai shprehet se dy djemtë nuk ishin në dijeni se Rama ishte ne arrest shtëpie dhe se kishte armë me vete.Ata kanë ndihmuar dhe policin e plagosur.

COMMENTS

WORDPRESS: 0