Brataj/ Ja sa kushton mjekimi në fazat fillestare (video)

Brataj/ Ja sa kushton mjekimi në fazat fillestare (video)

Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.
Në mbrojtje të pyjeve, banorët e 4 fshatrave në protestë…
“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?

Mbrëmjen e djeshme gjatë emisionit Opinion z. Brataj (shefi urgjencës) u shpreh sesa kushton mjekimi ne fazën fillestare për një person të prekur me Covid-19. Sipas z. Brataj kjo listë bënte fjalë për një rast të lehtë të mesëm dhe që në përmbajtje kishte (tachipirine, tylolhot, antibiotike, tamifluu, etj), dhe kushtonte 12.000 mijë lek të reja. Në emision ishte prezent dhe Zv/ministria e Shëndetësisë znj. Racakolli, e cila e pranoi në heshtje vlerën e recetës së thënë  nga z. Brataj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0