Bota nuk vuan nga kriza ekonomike por nga kriza morale!

Bota nuk vuan nga kriza ekonomike por nga kriza morale!

Udhëzuesi manual i personave dembelë për të shpëtuar botën…
THËNIE BRILANTE NGA ISH-KAMPIONI I FAMSHËM MUHAMMED ALI
68 vjeçari i cili edhe pse jeton në kushte të papërshtatshme, sjell vetëm pastërti në lagje.

Nëse bota do investonte më shumë në edukimin moral sesa në edukimin professional, sot do kishte më shumë bollëk, mëshirë, paqe dhe harmoni.
Sepse edukimi professional të siguron një punë, por nuk të garanton sukses, të siguron pasuri por nuk të garanton sigurinë e saj, të siguron veshje të bukura por nuk të garanton karakter, të siguron fuqi por nuk të garanton qetësi.
Bota ka nevojë për njerzillët, jo për sende !
Prandaj , investoni më shumë në fëmijët tuaj në edukimin moral sesa në edukimin professional !
Sepse ajo çka e bën njeriun është prirja për të qënë, jo për të patur !

COMMENTS

WORDPRESS: 0