“Boll heshtëm” protestë për çmimin e naftës në Elbasan

“Boll heshtëm” protestë për çmimin e naftës në Elbasan

“Boll heshtëm” është protesta e paralajmëruar nga Partia Demokratike në qendër të Elbasanit në lidhje me rritjen e çmimit të naftës. Vijon….

“Shqiptarët ikin nga varfëria”/ Analiza e “Financial Times” për shkaqet e ikjes drejt Anglisë dhe përfshirjes në kriminalitet
U dëmtua nga moti i keq, rivendoset në punë linja 35kV Shkodër-Velipojë, bashkë me nënstacionet
Shqipëria kërcënohet nga moti i keq/ Dalja e lumenjeve nga shtrati rrezikon përmbyjtje në Vlorë dhe Shkodër

7BD63EB1 D910 41A6 BC6B 2197DECDD92F

“Boll heshtëm” është protesta e paralajmëruar nga Partia Demokratike në qendër të Elbasanit në lidhje me rritjen e çmimit të naftës.

Vijon….

0C02CD07 4661 4052 BA59 7C4395B371D5

COMMENTS

WORDPRESS: 0