Bojkoti në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” Elbasanit  Pedagogët: Na plotësoni kushtet

Bojkoti në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” Elbasanit Pedagogët: Na plotësoni kushtet

Pedagogët në Elbasan janë shprehur të vendosur se nuk do të ndalin protestat pa u plotësuar kërkesat e tyre, duke nisur nga rritja e pagës dhe kushtet në auditore. Vila theksoi ne vijim të fjalës së tij se pavarësisht se nuk janë të gjithë pedagogët këtu edhe ata janë përkrahës të plotë të kësaj kauze.

Shkozë, përveç shembjes së banesave edhe 5 milion lekë gjobë për qytetarët
Vrasja e Klodianit – Protesta në të gjithë Shqipërinë
Studimi INSTAT/ Sa vlen diploma jote për tregun e punës në Shqipëri ?

Pedagogët në Elbasan janë shprehur të vendosur se nuk do të ndalin protestat pa u plotësuar kërkesat e tyre, duke nisur nga rritja e pagës dhe kushtet në auditore.
Vila theksoi ne vijim të fjalës së tij se pavarësisht se nuk janë të gjithë pedagogët këtu edhe ata janë përkrahës të plotë të kësaj kauze.

COMMENTS

WORDPRESS: 0