Bllokohet harku i Bërdicës, prezencë uji në rrugën që lidh Shkodrën me Tiranën

Bllokohet harku i Bërdicës, prezencë uji në rrugën që lidh Shkodrën me Tiranën

Reshjet e shiut kanë sjellë problematika në rrugët në vend. Është bllokuar harku i Berdicës Prezencë e ujit në rrugën që lidh Shkodrën me Tiranën ka vështirësuar kalimin e mjeteve. Në video dallohet se mjetet e kanë të pamundur kalimin. OraNews

Netanyahu, kryeministri Izraelit falenderon edhe Shqipërinë për suportin
1 në 5 familje shqiptare blejnë me listë…
Emra të tjerë paraqiten në SPAK, mes tyre dhe një e moshuar që mbledh kanaçe

Reshjet e shiut kanë sjellë problematika në rrugët në vend.
Është bllokuar harku i Berdicës
Prezencë e ujit në rrugën që lidh Shkodrën me Tiranën ka vështirësuar kalimin e mjeteve.
Në video dallohet se mjetet e kanë të pamundur kalimin.

OraNews

COMMENTS

WORDPRESS: 0