Bizneset/Do protestojmë për rritjen e çmimit

Bizneset/Do protestojmë për rritjen e çmimit

Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion
Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’
Krujë/Banorë në protestë: Kemi ditë të tëra pa ujë e pa drita

Shoqata e biznesit ka paralajmëruar për një proestë mbi rritjen e çmimeve.Sipas saj biznesi eshtë ai që preket drejtpërdrejt nga rritja e naftës dhe gazit.Ata do të fillojnë me uljen e qepenave në ditët në vijim.
Këto sipërmarrje kërkojnë nga qeveria një strategji stabilizuese të çmimeve pasi ende nuk kanë rikuperuar humbjet nga pandemia.
“Ne jemi në diskutim me anëtarësinë tonë dhe kemi vendosur që të organizojmë një protestë, me mbyllje qepenash, si shenjë për t’i thënë qeverisë të reflektojë sepse biznesi është në ditë të hallit dhe është shumë delikat.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0