Biblioteka e Pemëve

Biblioteka e Pemëve

ShBA/ Fëmija 2 veç qëllon nënën në kokë ndërsa ishte e lidhur drejtpërdrejt në Zoom
Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në favor të punëtorëve emigrantë nga Banglandeshi përsa i përket abuzimit grek.
Kamala Harris betohet si zv.Presidentja e parë grua e ShBA-ve, e para me ngjyrë dhe e para aziatiko –amerikane

E quajtur poetikisht “Biblioteka e Pemëve” është një zhanër i ri i parkut publik të qytetit
E përfunduar në vitin 2018, Biblioteca degli Alberi e Milanos është e pasur me biodiversitet që mburret me mbi 100 lloje të florës.
Me 500 pemë të rregulluara në 22 unaza dhe 135,000 bimë, ky park unik i qytetit është bërë një strehë për banorët e Milanos.
Ajo përmban një dizajn gjeometrik të shtigjeve të ndërthurura, fusha me formë të parregullt dhe grupe pyjesh rrethore që formojnë “dhoma” të gjelbërta.
foto nga IG: world_walkerz
download 1download 2 1images 1

COMMENTS

WORDPRESS: 0