Berat/Gjendet e pajetë në lumin Osum

Berat/Gjendet e pajetë në lumin Osum

Gjendet i pajetë trupi i një gruaje rreth të 60-ve në lumin Osum, Berat. Kanë qenë forcat zjarrfikëse ato që kanë dhënë lajmin dhe që janë ende duke punuar në vendin e ngjarjes. Nuk dihet ende nëse gruaja ka rënë aksidentalisht në lum apo ka kryer vetëvrasje.

Ngjarja në Berat, flet babai i djalit: Familjarët e vajzës nuk donin sepse…
Shifrat/ Qytetet në Shqipëri me numrin më të lartë të vdekjeve, shkaqet kryesore
Mbetjet urbane në Berat, ndërtimet pa kriter kanë sjellë kaos

Gjendet i pajetë trupi i një gruaje rreth të 60-ve në lumin Osum, Berat.
Kanë qenë forcat zjarrfikëse ato që kanë dhënë lajmin dhe që janë ende duke punuar në vendin e ngjarjes.
Nuk dihet ende nëse gruaja ka rënë aksidentalisht në lum apo ka kryer vetëvrasje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0