Bashkia Elbasan: Pret pemët e Parkut “Rinia”

Bashkia Elbasan: Pret pemët e Parkut “Rinia”

Kërkesë Komisionit të Reformës Zgjedhore/ Garantoni përfaqësimin e pakicave Rome dhe Egjiptiane në Këshillat Bashkiak
Humb jetën 29 vjeçarja e aksidentuar ne Pogradec
Agjensitë imobiliare/Nëse keni shtëpi për të shitur, mundohuni ta shisni sa më shpejt

Pak ditë kanë kaluar nga djegia e pemëve në Kodrën e Krastës, ndërsa në parkun “Rinia” të qytetit të Elbasanit kanë filluar ti presin. Nuk dihet, nëse është pjesë e projektit që bashkia ka për rregullimin e këtij parku, por do ishte mirë që të mos priten në këtë moment ku Elbasani, një nga qytetet më të ndotura dhe me temperaturë të lartë të humbasë në një kohë të shkurtër dy mushkëritë e tij. Nuk ka ende një reagim nga bashkia Elbasan për prerjen e këtyre pemëve. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0