Banorët e Bërxullës nuk i ndal shiu, protestojnë kundër Ministrisë dhe “Gener 2”

Banorët e Bërxullës nuk i ndal shiu, protestojnë kundër Ministrisë dhe “Gener 2”

“Shqiptarët ikin nga varfëria”/ Analiza e “Financial Times” për shkaqet e ikjes drejt Anglisë dhe përfshirjes në kriminalitet
Tërmeti i 2019 u shkatërroi banesën, familja Kela në Shkodër jeton mes erës dhe shiut: Na ka rënë një pjesë e çatisë, ujin e heqim me kova! Apeli për ndihmë
Zbrazja e Shqipërisë – 207 mijë persona kanë aplikuar për azil në BE nga 2010-a,

Edhe pse në një mot të vështirë, banorët e Bërxullit kanë dalë në protestë dhe këtë të diel, ndërkohë që automjetet e firmës që po ndërton rrugën Thumanë-Kashar po punonin
“Po punon dhe të dielën se ndërtimi është pa leje dhe duan të përparojnë sa më shpejt”, thotë qytetari.
“Disa shtëpi nuk i legalizon shteti se janë afër lumit, ndërsa firmën e lejon të bëjë rrugën mbi shtratin e lumit. Qeveria është lidhur me krimin”, shprehet një banore.
Po punon dhe të dielën se ndërtimi është pa leje dhe duan të përparojnë sa më shpejt”, thotë qytetari.
“Disa shtëpi nuk i legalizon shteti se janë afër lumit, ndërsa firmën e lejon të bëjë rrugën mbi shtratin e lumit. Qeveria është lidhur me krimin”, shprehet një banore.

TCH

COMMENTS

WORDPRESS: 0