Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘

Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘

Shoqëria civile shkresë Kryeministrit/ Mirato minimumin jetik
Protestat nuk kanë të ndalur-Vrasja e Rashës, shenjë në zemrat e të gjithë shqiptarëve
Korçë/Mjeku i njohur Kujtim Shabani pritet të nderohet me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes.

Autori i librit Zjarri dhe Tërbimi, Michael Wolff, ështe shprehur se: biografia e tij shpërthyese e Shtëpisë së Bardhë do të rrëzoi presidentin Trump.

Duke folur për BBC në Londër të shtunën, Wolff deklaroi se bestseller i tij i menjëhershëm i New York Times do të provonte katalizatorin për fundin e administratës Trump, e cila ende nuk ka përfunduar një vit në detyrë.

Gazetari i diskutueshëm i tha programit “Sot”, “Unë mendoj se një nga efektet interesante të librit deri tani është se, tregon çdo detaj pa dorashka të perandorit”.

Kjo tregohet në postimin e tij tradicional të përjavshëm në Twitter, ku u shpreh se:  është i aftë të jetë president dhe është  jo vetëm i mençur, por një “gjeni” … dhe një gjeni shumë i qëndrueshëm ! ”

Pak orë para këtij postimi, Ëolff i tha programit të BBC-së “Sot”: “Libri që kam shkruajtur e paraqet presidentin në mënyrë të tillë që nuk është I aftë të bëjë detyrën e tij.

Wolff  tha se libri do ndihmoj njerëzit të kuptojnë se kush është presidenti në të vërtetë.

Kur u pyet për ndikimin që priste të kishte libri, ai tha: ‘Ne duhet ta rrëzojmë këtë president, tani.’

Libri i gazetarit “Zjarri dhe Tërbimi” është tashmë në krye të listës bestseller të New York Times dhe portretizon Trump si një i paaftë që kurrë nuk besonte se do të fitonte zgjedhjet e 2016.

COMMENTS

WORDPRESS: 0