Author: redaksia

1 2 3 4 100 20 / 997 POSTS
Gjykata Kushtetuese shfuqizon ligjin që ndalon protestat dhe tubimet pa marë lejen e policisë: “Jo më leje por vetëm njoftim”

Gjykata Kushtetuese shfuqizon ligjin që ndalon protestat dhe tubimet pa marë lejen e policisë: “Jo më leje por vetëm njoftim”

Gjykata Kushtetuese vendosi të martën me 4 Maj të shfuqizojë detyrimin për të marrë leje më parë nga Policia e Shtetit  për të organizuar një protestë [...]
Vaksinimi ka ulur ndjeshem numrin e viktimave – Silva Bino

Vaksinimi ka ulur ndjeshem numrin e viktimave – Silva Bino

Shefja e Departamentit të Epidemiologjisë pranë ISHP-së, Silva Bino ka folur rreth procesit të vaksinimit ku siç duket kjo ka ulur ndjeshëm numrin e t [...]
5 Maji, Dita e Dëshmorëve. Çfarë rëndësie ka?

5 Maji, Dita e Dëshmorëve. Çfarë rëndësie ka?

Sot është dita kur përkujtohen të rënët për Shqipërinë. Një datë shumë e rëndësishme ku kujtohen dhe nderohen trimat që luftuan për Shqipërinë e lirë. [...]
Shqipëria dhe lufta për lirinë e Shtypit, një nga vlerat themelore demokratike të BE-së.

Shqipëria dhe lufta për lirinë e Shtypit, një nga vlerat themelore demokratike të BE-së.

3 Maji  është Dita Botërore e Lirisë së Shtypit, shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara në vitin 1993. Liria e shtypit është një [...]
Konflikt dhe plagosje me thikë në Shkozë

Konflikt dhe plagosje me thikë në Shkozë

Pas një konflikti të çastit këtë mesditë në Shkozë, ngjarja ka përfunduar në plagosje me thikë. Sipas policisë shtetasi S. K ka plagosur me thikë sht [...]
Komuniteti rom dhe egjiptian përballë ndotjes së ajrit e ujit/90% e tyre janë gati të reagojnë

Komuniteti rom dhe egjiptian përballë ndotjes së ajrit e ujit/90% e tyre janë gati të reagojnë

Komuniteti rom dhe egjiptian përballen me sfida të shumëllojshme në përditshmërinë e tyre. Si të mos mjaftonte varfëria, papunësia, diskriminimi, segr [...]
Raporti: Trafiku më i madh i drogës bëhet në këtë qytet

Raporti: Trafiku më i madh i drogës bëhet në këtë qytet

Raporti i prokurorisë tregon se cili qytet mban vendin e parë përsa i përket trafikut të drogës. Siç duket prokuroria e Krujës mban numrin më të madh [...]
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve:  Njihni historinë, domethënien dhe rëndësinë e 1 Majit

Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve: Njihni historinë, domethënien dhe rëndësinë e 1 Majit

Dita Ndërkombëtare e Punës shënohet çdo vit më 1 Maj për të shënuar arritjet e punëtorëve dhe për të përhapur ndërgjegjësimin rreth shfrytëzimit. E nj [...]
Çfarë e shkaktoi zjarrin në qendrën tregtare ku vdiq Arjan Sala/ Del ekpertiza përfundimtare

Çfarë e shkaktoi zjarrin në qendrën tregtare ku vdiq Arjan Sala/ Del ekpertiza përfundimtare

Zjarri në magazinën e qendrës tregtare ku humbi jetën Arjan Sala  u shkaktua nga shkëndija elektrike e një neoni të vjetër. Sipas konkluzioneve përf [...]
Kandidati Debreshi akuza KQZ-së: “Na keni diskriminuar”

Kandidati Debreshi akuza KQZ-së: “Na keni diskriminuar”

Elton Debreshi, minatori nga Bulqiza, që kandidoi në zgjedhjet e përgjithshme si “i pavarur” për qarkun e Dibrës, nuk arriti të realizonte objektivin [...]
1 2 3 4 100 20 / 997 POSTS