Author: redaksia

1 197 198 1991986 / 1986 POSTS
Fëmijet dhe interneti: Ja çfarë thonë statistikat për mbrojtjen e kërcënimeve në internet…

Fëmijet dhe interneti: Ja çfarë thonë statistikat për mbrojtjen e kërcënimeve në internet…

Nga viti 2016, 150 fëmijë dhe adoleshentë në Shqipëri kërkuan ndihmë pasi u ka ndodhur një ngjarje e rëndë në internet. Sipas Qendrës për Mbrojtjen [...]
112 vjeçarja apel: Pensioni prej 56 mijë lekë të vjetra s’më mjafton…

112 vjeçarja apel: Pensioni prej 56 mijë lekë të vjetra s’më mjafton…

Zonja 112-vjeçare, Mineko Rrapa, e lindur më datë 4 tetor 1906, merr një pension qesharak, vetëm 56 mijë lekë të vjetra. Djali i saj thotë se janë 6 [...]
Këto janë 5 librat që Bill Gates rekomandon për tu lexuar këtë verë…

Këto janë 5 librat që Bill Gates rekomandon për tu lexuar këtë verë…

1-Rreth mënyrës si po përmirësohet jeta dhe ku ka nevojë bota akoma të përmirësohet. 2-Një biografi e artistit, piktorit, hartuesit, skulptorit, ar [...]

Në mbrojtje të pyjeve, banorët e 4 fshatrave në protestë…

Banorët e 4 fshatrave të bashkisë së Bulqizës kanë rinisur protestat kundër shfrytëzimit nga koncesionari të pyllit të Malit të Bardhë. Kompania ko [...]
Elbasan/ Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi…

Elbasan/ Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi…

Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi, militantët këmbëkryq me kryeministrin në shesh. Meqë Kryeministri ishte sot në Elbasan, jam ku [...]
Robotët në industrinë e tregtisë ushqimore…

Robotët në industrinë e tregtisë ushqimore…

Dyqanet ushqimore në Shtetet e Bashkuara janë përfshirë në një betejë të ashpër për konsumatorë, të cilët shpesh kërkojnë që ushqimet të vijnë tek ata [...]
1 197 198 1991986 / 1986 POSTS