Author: redaksia

1 186 187 1881874 / 1874 POSTS
Këto janë 5 librat që Bill Gates rekomandon për tu lexuar këtë verë…

Këto janë 5 librat që Bill Gates rekomandon për tu lexuar këtë verë…

1-Rreth mënyrës si po përmirësohet jeta dhe ku ka nevojë bota akoma të përmirësohet. 2-Një biografi e artistit, piktorit, hartuesit, skulptorit, ar [...]

Në mbrojtje të pyjeve, banorët e 4 fshatrave në protestë…

Banorët e 4 fshatrave të bashkisë së Bulqizës kanë rinisur protestat kundër shfrytëzimit nga koncesionari të pyllit të Malit të Bardhë. Kompania ko [...]
Elbasan/ Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi…

Elbasan/ Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi…

Qytetarët këmbëkryq me pluhurin e vdekjes në shtëpi, militantët këmbëkryq me kryeministrin në shesh. Meqë Kryeministri ishte sot në Elbasan, jam ku [...]
Robotët në industrinë e tregtisë ushqimore…

Robotët në industrinë e tregtisë ushqimore…

Dyqanet ushqimore në Shtetet e Bashkuara janë përfshirë në një betejë të ashpër për konsumatorë, të cilët shpesh kërkojnë që ushqimet të vijnë tek ata [...]
1 186 187 1881874 / 1874 POSTS