Author: redaksia

1 2 3 105 10 / 1044 POSTS
Rritet përsëri çmimi për fauturën e ujit?! Propozimi i fundit i Entit Rregullator…

Rritet përsëri çmimi për fauturën e ujit?! Propozimi i fundit i Entit Rregullator…

Për rritjen e  efikasitetin nëpërmjet ekonomisë së shkallës, Enti Rregullator i Ujit (ERRU) në një raport të fundit propozon dy variante konkrete për [...]
“Drejtësi Sociale”/Bashkia Korçë bën gati projektin për rikonstruksionin e shkollës “Ymer Dishnica”

“Drejtësi Sociale”/Bashkia Korçë bën gati projektin për rikonstruksionin e shkollës “Ymer Dishnica”

Gjimnazi “ Ymer Dishnica” në qytetin e Korçës pritet të rikonstruktohet,  pasi kushtet e infrastukturës së godinës  pengojnë arsimimin e rreth 350 nxë [...]
Gjykata/ Bashkia Tiranë të dëmshpërblejë 2.5 milion lekë ricikluesin egjiptian

Gjykata/ Bashkia Tiranë të dëmshpërblejë 2.5 milion lekë ricikluesin egjiptian

Gjykata e Tiranës vendosi sot në favor të ricikluesit egjiptian Agron Curra duke konstatuar diskriminimin në formën e “Diskriminimit të tërthortë", si [...]
Lulzim Basha rizgjidhet për të tretën herë në krye të PD-së…

Lulzim Basha rizgjidhet për të tretën herë në krye të PD-së…

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,u rizgjodh për të tretën herë në krye të partisë dhe  pritet të dalë në orët e mbrëmjes në një komunikim [...]
Vijon dita e dytë e protestës/Maturantët: Nuk do ndalemi …

Vijon dita e dytë e protestës/Maturantët: Nuk do ndalemi …

Protesta e maturantëve ka vazhduar sot për të dytë ditë radhazi.Sot ata e nisën protestën përpara Ministrisë së Arsimit ku i kërkuan znj.Kushi  plotës [...]
Periudha e Covid-19 ka rritur të ardhurat nga emigrantët për familjet e tyre ne Shqipëri…

Periudha e Covid-19 ka rritur të ardhurat nga emigrantët për familjet e tyre ne Shqipëri…

  Paratë e emigrantëve që dërgojnë tek të afërmit e tyre në Shqipëri (remitancat) arritën në169 milionë euro në tremujorin e parë të vitit, duke [...]
Shkolla ‘’Marie Kaçulini’’, Durrës  fituese e vendit të parë në Sfidën e 4-të të Kodimit!

Shkolla ‘’Marie Kaçulini’’, Durrës fituese e vendit të parë në Sfidën e 4-të të Kodimit!

Tiranë, 8 qershor, shkolla ’’Marie Kaçulini’’ fitoi vendin e parë në Sfidën e katërt të Kodimit duke krijuar projektin e quajtur ’’Smart City’’. Konku [...]
Gazetarët në protestë para Kuvendit/Kjo është një formë censure…

Gazetarët në protestë para Kuvendit/Kjo është një formë censure…

Gazetarët protestuan sot para Kuvendit kundër vendimit të marrë nga Kuvendi i Shqipërisë për t'i  lënë ata jashtë seancave parlamemtare. “Gazetari e [...]
Kërkesë-Padi në Gjykatën Administrative Tiranë, kërkohet shfuqizimi i gjobës 5 milion lekë ndaj Debreshit/Dy shkeljet ligjore…

Kërkesë-Padi në Gjykatën Administrative Tiranë, kërkohet shfuqizimi i gjobës 5 milion lekë ndaj Debreshit/Dy shkeljet ligjore…

Elton Debreshi së bashku me avokatin Gentian Sejrani dorëzuan sot një Kerkesë-Padi pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë. Nëpërmje [...]
Raste të dhunës policore të pajustifikuar/Përse komuniteti rom dhe egjiptian vazhdon të jetë pre e saj

Raste të dhunës policore të pajustifikuar/Përse komuniteti rom dhe egjiptian vazhdon të jetë pre e saj

  Dhuna e pajustifikuar, jo-proporcionale, apo në tejkalim të kopetencave nga ana e strukturave të policisë së shtetit, apo asaj bashkiake, ndaj [...]
1 2 3 105 10 / 1044 POSTS