Author: lrer

1 2 3 26 10 / 258 POSTS
Mjerimi i fshatit Kocul: Banorët kanë më shumë frikë nga varfëria se nga burgu

Mjerimi i fshatit Kocul: Banorët kanë më shumë frikë nga varfëria se nga burgu

“Më mirë burg sesa mjerim”- janë keto fjalët e zonjës Xinxife Idrizi nga fshati Kocul i Selenicës. Një grua e moshuar, pa të ardhura, me një djalë [...]
Hemiplegjik-I paaftë për ti shërbyer vetes,shoqëruesin ua ndalon ligji

Hemiplegjik-I paaftë për ti shërbyer vetes,shoqëruesin ua ndalon ligji

  Vendimi i Këshillit të Ministrave u jep të drejtë të përfitojnë një pagesë prej 9 mijë lekësh në muaj , paraplegjikëve dhe tetraplegjikë [...]

Elbasan: Punëtorët goditen me karrige nga punëdhënësi

Një skandal i vërtetë ka ndodhur në një biznes fasonerie në Hajdaran të Elbasanit, e cila merret me prodhimin e këpucëve. Burime bëjnë me dije [...]
Fushë Bulqizë: Kopshtet dhe shkollat pa ngrohje

Fushë Bulqizë: Kopshtet dhe shkollat pa ngrohje

  Në Bulqizë, dimri është i ashpër dhe banorët ngrohen më së shumti me dru. Por, në disa shkolla dhe kopshte të Fushë Bulqizës, sobat janë [...]

Elbasan, qytetarët ankohen për mbifaturimin e energjisë

Në zyrat e OSHEE-së në Elbasan vazhdon të ketë qytetarë, të cilët përballen me probleme të mbifaturimit apo me fatura që rezultojnë të papaguara n [...]

Elbasan: Përroi i Zaranikës, rrezik për përmbytje

Këtë dimër,duket se përroi i Zaranikës do të sjellë përsëri probleme në qytetin e Elbasanit. I gjithë shtati i tij që fillon nga diga deri në dalj [...]

FMN: “Shqipëria me të ardhurat më të ulëta në rajon”

  Pavarësisht rritjes së pagave në administratë, Shqipëria mbetet një nga vendet me të ardhurat më të ulëta për frymë në rajon. Në të dhënat e [...]

Të vuash në mes të Tiranës, dhe askush mos të interesohet..” Ja historia e dy motrave

Një tendë e sajuar me plastmas e llamarinë pas shkollës ‘Servete Maçi’ në Tiranë është ngushëllimi i vetëm për dy motra beqare Miranda dhe Flora Demi. [...]
Familja Huli në kushte ekstreme: ” Urinë e shuajnë me ujë”

Familja Huli në kushte ekstreme: ” Urinë e shuajnë me ujë”

11 vite më parë, familja Huli që banon në Bathore, iku nga zonat e thella të veriut e ndërtuan një shtëpi-barake që nuk e kanë përfunduar ende. [...]
Sharrdushk, Rrogozhinë: Familja prej 7 anëtarësh mes kushteve ekstreme të jetesës

Sharrdushk, Rrogozhinë: Familja prej 7 anëtarësh mes kushteve ekstreme të jetesës

Në një mjerim të tillë, Hava Boci rrit 3 fëmijët e saj. Por, në këtë shtëpi në fshatin Sharrdushk të Rrogozhinës rrojnë 7 frymë. Buka që hanë shpe [...]
1 2 3 26 10 / 258 POSTS