Author: Redaksia

1 2 3 10 / 22 POSTS

Fituesja e Eurovizionit i përkiste marinës …

Fituesi i Eurovizionit i përkiste marinës izraelite që shkaktoi masakrën e Gazës 2014Netta ishte pjesë e Ushtrisë që vrau më shumë se 400 palestinezë. [...]
Dibër. Protestë e biznesit për taksat

Dibër. Protestë e biznesit për taksat

Qindra biznesmene , fermere dhe blegtore protestuan sot perpara Prefektures se Dibres. Me pankarta ne duar i bene thirrje Qeverise te terheqe vendimin [...]
Raporti i Komisionit Evropian për Shqipërinë thot…

Raporti i Komisionit Evropian për Shqipërinë thot…

Raporti i Komisionit Evropian për Shqipërinë thot se Shqipëria ka për të bërë punë akoma më shumë,lexoni më poshtë rekomandimet e KE për “Të drejtat e [...]
Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘

Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘

Autori i librit Zjarri dhe Tërbimi, Michael Wolff, ështe shprehur se: biografia e tij shpërthyese e Shtëpisë së Bardhë do të rrëzoi presidentin Trump. [...]
Muslimanët romë fitojnë rastin e diskriminimit kundër Malit të Zi

Muslimanët romë fitojnë rastin e diskriminimit kundër Malit të Zi

Strasburg, Budapest 6 dhjetor 2017: Një  familje rome, e  cila ishte ngacmuar nga fqinjët pasi ishin romë dhe muslimanë, kanë fituar rastin e tyre par [...]
Misteri i Romës, një studente e pastrehë kthehet sërish të jetojë në Suedi me babanë e saj dhe dëshiron të kthehet në universitet.

Misteri i Romës, një studente e pastrehë kthehet sërish të jetojë në Suedi me babanë e saj dhe dëshiron të kthehet në universitet.

Embla Jauhojarvi, studente suedeze, e cila u gjet duke fjetur  në rrugët e Romës, është shpërngulur në shtëpi dhe jeton me babain e saj. Embla Jauh [...]

Projektligji i minoriteteve, mes diskutimeve kërkohet debat publik, deputeti: Projektligji ka mungesa

Projektligji i minoriteteve, mes diskutimeve kërkohet debat publik, deputeti: Projektligji ka mungesa Ndërkohë që seanca e djeshme mbi projektligjin e [...]
Me nevojë dhe aftësi të veçantë

Me nevojë dhe aftësi të veçantë

Të shumta janë rastet e fëmijëve me nevoja të veçanta, të cilët pavarësisht diagnostikimit të sëmundjeve , zotërojnë aftësi të tjera. Alesja nga qytet [...]

Cerrik/ 107 familje jetojnë në kushte të mjerueshme, ata bëjnë apel për banesa sociale

Në Cerrik,  107 familje që banojnë në ish- ndërtesën e vjetër të shkollës Tomorr Sinani kanë një banjo të përbarshkët . Me prishjen e sistemit kom [...]
Projektligji për pakicat kombëtare.

Projektligji për pakicat kombëtare.

Ende vazhdon diskriminimi? Komuniteti Rom dhe egjiptian janë klasifikuar si një grup i margjinalizuar për shkak të problematikave jetike që i kanë sh [...]
1 2 3 10 / 22 POSTS