Aty ku pihet kafja me peshq nëpër këmbë

Aty ku pihet kafja me peshq nëpër këmbë

Aktivistet rom dhe egjiptian ndikuan në vendimin e qeverisë për pagën e punonjësve informalë.
Si ndryshon kontrata e re. Matja një herë në 3 muaj…
Shtohet fatura nga koncesionet në shëndetësi

681670 HJUH4Y3XXBaret koi janë një atraksion turistik tipik në Vietnam, ku klientët rrethohen nga peshqit me ngjyra.
Bëhet fjalë për lokale të mbushur me ujë, ku poshtë tavolinave notojnë peshqit që tërheqin vëmendjen e klientëve, të cilët nuk kursehen t’iu japin edhe thërrime ushqimi.
Lokali ndodhet në distriktin e Tan Binh, dhe është në pronësi të Nguyen Duoc Hoa, i cili teksa restauroi pjesën e ngrënies në lokal, vendosi të modifikojë edhe dyshemenë, në mënyrë qe të mbante ujin prej 20cm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0