Arrestohen 3 të mitura – Rrahën një vajzë dhe incizuan skenën

Arrestohen 3 të mitura – Rrahën një vajzë dhe incizuan skenën

Fshikullohet 40 herë pasi foli me një burrë në telefon
Vdes Joy Aoko, 22 vjeçarja e dhunuar në Tiranë
Loto dhe alkool e më pas dhunë ndaj gruas dhe djalit. Gruaja rrëfen 10 vite tmerr

Dje në Gllogovc raportohet se janë arrestuar tri të mitura nga Kosova të cilat kanë rrahur një vajzë dhe për më tepër e kanë incizuar veprimin e ulët që kanë kryer. Raportim ky nga policia. Pas një interviste në prani të një punëtori social dhe avokati, të miturat janë dërguar për mbajtje.

 

Njoftimi zyrtar i policisë:

Gllogovc, 24.05.2021. Raportohet se janë arrestuar tri femra të mitura kosovare pasi që të njëjtat në bashkëveprim kanë rrahur dhe inçizuar me telefon viktimën e mitur kosovare. Pas intervistimit në prezencë të punëtorit social dhe avokatit të dyshuarat janë dërguar në mbajtje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0