Armët e mia janë më të mëdha! Trump bën kërcënim të habitshëm për Kim Jong-Un në Twitter. Trump mburret me madhësinë e arsenalit të tij atomik dhe se është shumë më ‘fuqishëm’ sesa Koreja e Veriut.

Armët e mia janë më të mëdha! Trump bën kërcënim të habitshëm për Kim Jong-Un në Twitter. Trump mburret me madhësinë e arsenalit të tij atomik dhe se është shumë më ‘fuqishëm’ sesa Koreja e Veriut.

Ja kategoritë që përfitojnë shpërblimin e fundvitit
Të lexuarit në letër dhe të lexuarit digjital te fëmijët.
“Aty ku varfëria hyn edhe nga dritaret”!

Presidenti Donald Trump hodhi poshtë një fjalim paralajmërues të Koresë së Veriut të martën mbrëma, duke i thënë liderit Kim Jong Un i cili tha në fjalimin e tij të Vitit të Ri se amerikanët duhet të jenë të vetëdijshëm se ai ka një ‘buton’ për armët bërthamore. Trump paralajmëroi vendin e vetmuar: “Udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong-Un vetëm deklaroi se” Butoni bërthamor është në tryezën e tij në çdo kohë “.

A ka dikush nga regjimi i tij i varfëruar dhe i uritur ta njoftoj atë që edhe unë kam një Buton bërthamor, por është një shumë më i madh dhe më i fuqishëm se ai, dhe butoni im punon!

‘ Kërcënimi erdhi pas një fjalimi vjetor të dhënë nga Kim, në të cilën ai paralajmëroi: “SHBA duhet të dinë se butoni për armët bërthamore është në tryezën time”. Pavarësisht nga lufta e vazhdueshme e fjalëve, Pheniani këtë mëngjes zbuloi se do të rihapë një linjë telefonike me Korenë e Jugut për të diskutuar rreth pjesëmarrjes në Olimpiadën Dimërore. Komunikimi mes dy Koreve u ndërpre nga ajo e Veriut në 2016, por do të filloi sërish këtë mëngjes pasi Seuli propozoi bisedime të nivelit të lartë në përgjigje të një kërkese nga udhëheqësi i Veriut një muaj para Lojërave Pyeongchang.

Ndërkohë ambasadori i SHBA në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, paralajmëroi Korenë e Veriut të martën kundër vendosjes së një prove tjetër të raketave dhe tha se Uashingtoni nuk do të pranonte ndonjë bisedë ndërmjet Koresë së Veriut dhe Koresë së Jugut nëse nuk do të bënin diçka për të detyruar Pyongyangin të heqë dorë nga centralet e saj bërthamorë armë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0