Apeli/ Rrëzon kërkesën e Tafaj ndaj KED

Apeli/ Rrëzon kërkesën e Tafaj ndaj KED

Në mbrojtje të pyjeve, banorët e 4 fshatrave në protestë…
Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/Paralajmërojnë protesta
Shqipëria ndër më të varfrat e Europës : Vendet e Bashkimit Europian të ardhura mesatare për frymë në vit 7 herë më të larta sesa të shqiptarëve

Seanca ditën e sotme në gjykatën administrative e Apelit për Sinan Tafaj ka përfunduar me rrëzimin e padisë.

Kjo padi ishte ngritur ndaj KED pasi e skualifikuan Tafaj nga gara për gjykatën Kushtetuese.

Ai është shprehur se e kanë larguar nga gara pasi ishte i verbër. Tafaj pretendonte se i përmbush të gjitha kriteret dhe se është shkarkuar për disa pasaktësi në deklarimin e pasurisë, të cilat do t’i sqaronteedhe pranë gjykatës administrative. Por, kjo e fundit e ka rrëzuar kërkesën e Tafaj-t.

COMMENTS

WORDPRESS: 0