Apeli për Arsim e Mundësi të Barabarta!

Apeli për Arsim e Mundësi të Barabarta!

“Të më japin Kempin e të shlyej borxhet”, kërkesa e dhimbshme e gruas nga Durrësi
Rrajcë: Rezervuari i ndotur, nevojë emergjente për ndërhyrje
“Kolonia e mykyt” pushton shkollën “Babë Dudë Karbunara”. Berat ,nxënësit apel për ndihmë

fyrPrindër të fëmijëve me aftësi të kufizuar, rrëfejnë për rëndësinë e ARSIMIT, si e vetmja rrugë për të ndryshuar jetën dhe të ardhmen e fëmijëve me AK.

Më shumë vëmendje, mbështetje dhe investim nga shteti për të lehtësuar vështirësitë që hasin çdo ditë dhe për të zhdukur barrierat e shumta që i pengojnë në pjesëmarrjen e tyre si anëtarë të barabartë në shoqëri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0