Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, sërish padi në SPAK

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, sërish padi në SPAK

Pse nuk jemi të gjithë njësoj?
Qeveria ndihmë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme
Golem/ Fshati nuk pastrohet nga mbeturinat

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit padit në Strukturën e Posaçme Antikorrupsion gjyqtarin e Tiranës, Sokol Tona, për akuzën e “shpërdorimit të detyrë” dhe “korrupsion”.
Padia ndaj tij vjen pasi javën e kaluar Tona pushoi hetimin e nisur pas kallëzimit të AMT kundër nënkryetarit të Bashkisë Tiranë, Arbjan Mazniku.
Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit deri tani ka bërë disa padi në SPAK në lidhje me çështjen e shembjes së Teatrit Kombëtar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0