Alarm për bombë në Aeroportin e Rinasit/ Bie sistemi i alarmit, evakuuohen të gjithë punonjësit dhe qytetarët

Alarm për bombë në Aeroportin e Rinasit/ Bie sistemi i alarmit, evakuuohen të gjithë punonjësit dhe qytetarët

Dyshime për bombë në aeroportin Ndërkombëtar të Rinasit. Evakuohen punjonjësit dhe qytetarët nga Rinasi, bie sistemi i alarmit.  Forca të shumta policie dhe të shërbimit zjarrfikës kanë mbërritur me urgjencë në vendngjarje. Ende nuk dihen shkaqet e alarmit.

Ju keni freskinë, forcën, krenarinë, mundësinë për të ndryshuar realitetin. Studentët janë e ardhmja dhe ajo në këtë vend mund të jetë me e bukur nëse merr ngjyrat e tyre, ngjyrat e njerëzve qe e duan Shqipërin
Mënyrat e gabuara për mbrojtjen e fëmijëve nga abuzuesit
Kompanitë që marrin tendera detyrohen të punësojnë të papunët.

Dyshime për bombë në aeroportin Ndërkombëtar të Rinasit.

Evakuohen punjonjësit dhe qytetarët nga Rinasi, bie sistemi i alarmit. 

Forca të shumta policie dhe të shërbimit zjarrfikës kanë mbërritur me urgjencë në vendngjarje. Ende nuk dihen shkaqet e alarmit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0