Akademikët e universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan kanë nisur bojkotin

Akademikët e universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan kanë nisur bojkotin

Akademikët e universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan kanë nisur bojkotin E hëna nis me bojkot në universitete në të gjithë vendin, këtë ka njoftuar së fundmi sindikata e punonjësve të universiteteve të Shqipërisë. Shkak I këtij bojkoti është bërë mospërfillja e kërkesave të tyre nga institucionet përkatëse. Varfëria dhe mjerimi po shpopullon vendin.

Si të bashkëpunojmë me prindër të vështirë?
Sarandë/ Nëna “lypse” mbron me trupin e saj fëmijën
Bashkia Elbasan – Edhe sheshet para pallateve do të jepen me konçesion

Akademikët e universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan kanë nisur bojkotin

WhatsApp Image 2022 10 17 at 10.13.11

E hëna nis me bojkot në universitete në të gjithë vendin, këtë ka njoftuar së fundmi sindikata e punonjësve të universiteteve të Shqipërisë. Shkak I këtij bojkoti është bërë mospërfillja e kërkesave të tyre nga institucionet përkatëse. Varfëria dhe mjerimi po shpopullon vendin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0