Agjensia Shtetërore e Kadastrës në Elbasan me drejtor të ri/ Zbulohet kush e zëvëndëson

Agjensia Shtetërore e Kadastrës në Elbasan me drejtor të ri/ Zbulohet kush e zëvëndëson

Aktivistet rom dhe egjiptian ndikuan në vendimin e qeverisë për pagën e punonjësve informalë.
Sindikatat/ Tragjedi papunësie nëse nuk merren masa
Zgjedhjet 2021/ Nevoja për t’u përfshirë politikisht në një moment ku njerëzit e kanë humbur besimin te politika

Të shtunën e sotme është ndryshuar kreu i Agjensisë Shtetërore të Kadastrës së Elbasanit. Mësohet se Etleva Kenuti do të zëvendësojë në këtë detyrë Mariglen Dishën i cili prej 10 vitesh ka drejtuar Agjensinë Shtetërore të Kadastrës në Korçë, Elbasan dhe Tiranë.

Disha është transferuar në Tiranë për tjetër detyrë të rëndësishme.

Ndërkohë Kenuti ka mbajtur më parë postin e Përgjegjëses së Zyrës së Planifikimit të Territorit në Bashkinë e Elbasanit.

7F415246 4A3A 4CD2 B700 53410F0C6D6C

A19474BC DDB1 4069 95B7 B231F7678381

COMMENTS

WORDPRESS: 0