Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili plotësojnë kushtet ligjore për të vazhduar garën për kreun e SPAK

Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili plotësojnë kushtet ligjore për të vazhduar garën për kreun e SPAK

Analizë/Varfëria që shtyn punësimin e grave në serat e kanabisit
19 gra dhe fëmijë kthehen nga kampet e refugjatëve në Siri
Arrestimet stepin Call-Centerat, s’ka kontroll mbi 200 kompani bursash vetëm në Tiranë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka nisur diskutimin për verifikimin e kushteve ligjore për kandidatët e SPAK.

Komisioni i Zhvillimit të Karrierës pasi ka marrë aplikimin e 3 kandidatëve (Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili) ka arritur në përfundim se ata nuk kanë masa disiplinore në fuqi dhe se kanë paraqitur platformën e tyre.

Sipas KLP, Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili plotësojnë kushtet ligjore për të vazhduar garën për kreun e SPAK.

Kandidatura e tyre miratohet me 10 vota pro, në mungesë të anëtares Esmeralda Keshi./tvklan.al

COMMENTS

WORDPRESS: 0