A do të votojnë personat e infektuar me COVID-19?

A do të votojnë personat e infektuar me COVID-19?

Krijohet pilula e parë anti-Covid
Infektivi/ Të shtruarit në spital të vaksinuar
Vaksinimi ka ulur ndjeshem numrin e viktimave – Silva Bino

Është vendosur se të infektuarit me Covid nuk mund të votojnë, pasi përbëjnë rrezik për të tjerët.

Për këtë ka folur dhe vetë kreu i KQZ Ilirjan Celibashi sipas të cilit çdo qytetar që do të paraqitet për të votuar, do të votojë pasi nuk ka mekanizma për të provuar nëse është apo jo i infektuar.

Megjithëse në këto kushte, qytetarët duhet të ndërgjegjësohen vetë për këtë pjesë. Por ndër të tjera kreu i KQZ ka shtuar se nëse qytetarët do të konstatohen se kanë thyer karantinën, atëherë me ta do të merret policia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0