8 vjeçarja e pastrehë bën detyrat në shi, por më pas ndodhë mrekullia

8 vjeçarja e pastrehë bën detyrat në shi, por më pas ndodhë mrekullia

Arrestohet pedofili – Ja si e kreu krimin 10 vite më parë
Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”
U largua nga puna për shkak të “shamisë” Ish-policja kosovare – më janë shkelur të drejtat

5fa579ec16ca1a00cb40efde91b49a78Përkushtimi i Elaine frymëzoi një student universitar për të krijuar një faqe crowdfunding për ta ndihmuar atë.

Faqja ka mbledhur me sukses fonde të mjaftueshme që Elaine të mos jetë më e pastrehë.

Elaine Dolfo, një vajzë e pastrehë 8 vjeçare, ishte e duke u përpjekur të bënte detyrat e shtëpisë në shiun e madh, jashtë një blloku apartamentesh, ndërsa nëna e saj flinte pranë saj, në Filipine rreth orës 7:00.

Motra dhe nëna e saj mund të shihen duke fjetur pranë ndërtesës. Familja e saj u bë e pastrehë kur babai i saj Jerry, 42 vjeç, u semur i cili është një shofer taksie me tri rrota.

Në pamjet, Elaine mund të shihet duke u përpjekur të bëjë detyrat e shtëpisë, pasi era vazhdon të dëmtoj faqet e fletores së saj.

Shiu, era dhe gjendja financiare fatkeqe e familjes së saj, nuk e mbante larg Elainen nga ndjekja e ëndrrave të saj. Për ta mbajtur librin e saj të shkollës për të mos u lagur, Elaine mbuloi kokën dhe librin me ndihmën e një pallto të vjetër të zezë, ndërsa ende përpiqej të shkruante me laps.

Kur u pyetën, Elaine u tha një kalimtar se ajo dëshiron të kryejë shkollën e saj, të marrë një punë të mirë dhe të ndihmojë familjen e saj financiarisht. Familja Elaine është larguar nga shtëpia pasi babai i saj ra i sëmurë, ai pushoi së punuari dhe familja nuk ishte në gjendje të paguante qiranë e shtëpisë. Që prej asaj kohe kanë jetuar në rrugë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0