8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin “Kuadrate Bardhe e Zi”, nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institucioneve per me shume vemendje dhe perfshirje.  

Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘
“Klientët në nevojë” në pritje të miratimit të akteve nënligjore të ligjit “Për Sektorin e Energjisë Elektrike”
As më shumë e as me pak, krim kundër njerëzimit ,ajo që ndodh në fushat bujqësore të Shqipërisë

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin “Kuadrate Bardhe e Zi”, nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institucioneve per me shume vemendje dhe perfshirje.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0