5 miliarderët më të rinj në 2018…

5 miliarderët më të rinj në 2018…

Tragjedi në ditët e para të 2022/ 5 të vdekur dhe 21 të plagosur nga përplasja e autobuzit
Lajmi i mirë për emigrantët shqipëtarë që kanë ikur me kamion drejt Anglisë – Johnson: Amnisti për refugjatët e paligjshëm
Kush janë drejtuesit e talibanëve?

01- Alexandra Andresen            (21 vjeç)     FERD              $1.400.000.000

02- Katharina Andresen            (21 vjeç)      FERD              $1.400.000.000

03- Gustav Magnar Witzoe       (24 vjeç)     SALMAR         $1.900.000.000

04- Evan Spiegel                         (27 vjeç)      SNAP INC      $4.100.000.000

05- John Collison                      (27 vjeç)      STRIPE          $1.000.000.000

COMMENTS

WORDPRESS: 0