22 Tetor Dita Kombëtare e Aktivizmit

22 Tetor Dita Kombëtare e Aktivizmit

Rudina Hajdari tregon momentet e fundit me të atin një orë para se të ekzekutohej: Një makinë i preu rrugën…
Kosovë, Vjosa Osmani zgjidhet presidente
Të ardhurat nga taksat e drejtpërdrejta nga rrugët ishin 19 % më të larta se shpenzimet nga fondet e brendshme në rrugë për një vit

 Data 22 Tetor shenon diten Kombetare te Aktivizmit., e cila ndryshe njihet si dita dedikuar njerezve dhe nismave qe guxojne per te permiresuar problematikat shqetesuese te shoqerise, pavaresisht, gjeografise, races etnise apo gjinise. Ne saje te kesaj dite CO-PLAN Instituti per zhvillimin e habitatit ne bashkepunim me Ambasaden Amerikane ne Tirane dhe donatore  te tjere organizuan sot panairin e shoqerise civile. Ky aktivitet u organizua ne qytetin e Tiranes, ku moren pjese organizata te ndryshme. Qellimi i ketij aktiviteti konsistonte ne promovimin e nismave te organizatave me lidhje advokuese per nje qellim te barabarte. Vlen te theksohet se ky panair u realizua per here te pare ne Shqiperi.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0