Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Që shkolla e fshatit Vokopolë në Poliçan është ndërtuar rishtazi e tregon muri që ndan ende me godinën e vjetër. Por edhe pse e re kjo shkollë ka

Strehimi social, si do aplikoni online për të përfituar nga programet e 61 bashkive
Letra prekëse e Mikaelës 7-vjeçare që i kërkon ndihmë Kryeministrit
Rreth 2000 fëmijë emigrantë janë ndarë nga familjarët e tyre gjatë 6 javëve të fundit

Që shkolla e fshatit Vokopolë në Poliçan është ndërtuar rishtazi e tregon muri që ndan ende me godinën e vjetër.

Por edhe pse e re kjo shkollë ka vetëm nxënës që jo vetëm mësojnë, por edhe mbushin ujë vetë në fshat.

Dhe në ditët kur s’ka diell mungon vetëm qiriri. Pasi për shkak të mungesës së ndriçimit, mësimi bëhet pranë dritareve.

Mungesa e infrastrukturës e ka izoluar edhe këtë fshat nga pjesa tjetër e bashkisë Poliçan, duke bërë që as një vit pas ndërtimit shkollës së re të mos i vijnë as dritat as uji.

COMMENTS

WORDPRESS: 0