Vlorë/ Në përpjekje për të sfiduar errësirën që mbulon shtëpinë e saj

Vlorë/ Në përpjekje për të sfiduar errësirën që mbulon shtëpinë e saj

Në zonën e Ish-fabrikës së Cimentos, jeton zj.Sadushe Limaj, e vetme në kushte te veshtira ekonomike. Prej nje viti OSHEE I ka prerë energjinë elek

Pesticide pa leje për qershitë; Hyn si pleh për bimët, por është helm
Të gjithë, të gjithë, zgjohen, hanë, pinë, flenë, mbushin skedina, shohin Realin dhe bëjnë dashuri. Dashuri me vdekjen..
Bardhaj fshati që ka mbetur si në mesjetë…

Në zonën e Ish-fabrikës së Cimentos, jeton zj.Sadushe Limaj, e vetme në kushte te veshtira ekonomike.

Prej nje viti OSHEE I ka prerë energjinë elektrike duke e lënë në errësire të plotë.

Në kushtet e pamundësisë për të paguar këstin sipas aktmarrveshjes me këtë ndërmarrje . Nëna Sadushe  tregon se e ka të pamundur për të jetuar  në shtëpi e vetme për shkak të shëndetit i cili nuk i premton shumë. Ajo gëzon dhe statusin e invaliditetit me epikrizë e verbër .

Në përpjekje të përnatshme për të sfiduar errësirën që mbulon shtëpinë e saj , kërkon vëmendjen për ta trajtuar me statusin e veçantë si invalide e plotë .

E semurë dhe me lot në sy , me shpresë se Operatori i Shpërndarjes së Enegjisë Elektrike do ti japë zgjidhje problemit të saj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0