Virozat e stinës, çdo ditë mbi 100 fëmijë .

Dhjetëra fëmijë të moshave të ndryshme i janë drejtuar repartit pediatrik në Spitalin e Fierit, për shkak te problemeve shëndetësore, të shtuara së

Ja “sëmundja e pestë” që po qarkullon në Shqipëri nga Tritan Kalo
Zyrtarët saudit arrestojnë 11 princat pasi protestuan në një pallat mbretëror mbi masat shtrënguese duke përfshirë edhe detyrimin për të paguar faturat e tyre të shërbimeve.
Letra prekëse e Mikaelës 7-vjeçare që i kërkon ndihmë Kryeministrit

Rezultate imazhesh për virozat e femijeve

Dhjetëra fëmijë të moshave të ndryshme i janë drejtuar repartit pediatrik në Spitalin e Fierit, për shkak te problemeve shëndetësore, të shtuara së më shumti edhe nga temperaturat e larta të ditëve të fundit.

Sipas mjekes pediatre, Lumturi Mileti çdo ditë paraqiten rreth 100 fëmijë me viroza të ndryshme, një pjesë e të cilëve shtrohen në spital, ndërsa të tjerë pas mjekimit rikthehen në shtëpi.

Në spitalin e Fierit, ndodhet dhe një repart psikosocial për fëmijët, të cilët i nënshtrohen edhe terapive psikike.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0