Vazhdon peticioni

  Edhe sot janë ngritur tenda në qytete të ndryshme të vendit. Vazhdon nënshkrimi i firmave në Elbasan dhe Berat, firmoset edhe nga zyrtarë të shtetit. Related

As më shumë e as me pak, krim kundër njerëzimit ,ajo që ndodh në fushat bujqësore të Shqipërisë
Dibër/ Furtunë në spital, kupola drejtuese pa shkollën përkatëse
“Më mirë i ndershëm dhe të falimentoj se sa i pasur dhe të helmoj njerëzit”.

 

vetingu

Edhe sot janë ngritur tenda në qytete të ndryshme të vendit. Vazhdon nënshkrimi i firmave në Elbasan dhe Berat, firmoset edhe nga zyrtarë të shtetit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0