Vajza e vogël zgjedh kukullën që dëshiron, arkëtarja befasohet nga zgjedhja dhe përgjigja e saj

Sophia bashkë me të ëmën, Brandi Benner  shkuan në një dyqan lodrash. Në këtë dyqan Sophia zgjodhi një kukull të re. Ndërsa e ëma ishte duke kontr

Ndryshimi i orës, merret vendimi …
Kinë, bonus nëse bën 2 fëmijë
Depresioni tek fëmijët…

Sophia bashkë me të ëmën, Brandi Benner  shkuan në një dyqan lodrash. Në këtë dyqan Sophia zgjodhi një kukull të re. Ndërsa e ëma ishte duke kontrolluar, arkëtarja e pyeti Sophian nëse ajo do të shkonte në një festë ditëlindjeje. Sophia e shikoi me një vështrim të zbrazët. Ajo e pa kukullën dhe e pyeti nëse ajo e donte  për ndonjë shoqe. Sophia vazhdoi të kishte një vështrim të zbrazët. Gruaja e shikoi me një mëdyshje  dhe e pyeti Sophian: ” A je e sigurt se kjo është kukulla që ti dëshiron, zemër?. Sophia e ngriti zërin e saj dhe tha: ” Po, ju lutem!. Arkëtarja iu përgjigj duke i thënë se ajo nuk është si ti. Ne kemi shumë kukulla të tjera që duken si ti. E ëma menjëherë u zemërua por para se të fliste, Sophia iu përgjigj më përrpara: ” Po, ajo më ngjan mua. Ajo është një doktoresheshe siç jam unë doktoreshë. Dhe unë jam një vajzë e bukur dhe ajo është një vajzë e bukur. Shiko flokët e saj të bukur? Shiko dhe stetoskopin? Arkëtarja vendosi të mos flasi më dhe i tha : ” Oh, kjo është e bukur. ” Kjo përvojë thjesht më konfirmoi se ne nuk kemi lindur me idenë se ngjyra ka rëndësi. Lëkura është në ngjyra të ndryshme ashtu si flokët dhe sytë dhe çdo ngjyrë është e bukur.”

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0