Urgjencë/ Policia i heq patentën për shpejtësi. Video

Urgjencë/ Policia i heq patentën për shpejtësi. Video

Elbasan/Zhvillohet Forumi Qytetar për Siguri Publike
Elbasan/ Nëna trondit me rrëfimin e saj: “Më iku djali e askush nuk mban përgjegjësi. Mi kanë marrë zemrën…”
Europianët/ Nuk jemi racistë, por…

Ngjarja ka ndodhur ditën e sotme, një qytetar nga Elbasani po dërgonte urgjencë bashkëshorten për të lindur në Tiranë. Por gjatë rrugës për në Tiranë tek TEG-u, ndalohet dhe i hiqet patenta nga policia për kalim shpejtësie. Qytetari është shprehur për problemin që ka, por policia e shtetit nuk do ta dijë për urgjencën, i heq patentën për shpejtësi.

Urgjence

COMMENTS

WORDPRESS: 0