Tre problemet kryesore gjatë zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Tre problemet kryesore gjatë zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Sot, gjatë ditës së zgjedhjeve, Prokuroria Publike e Maqedonisë së Veriut ka marrë disa ankesa për: - kërcënime dhe reklama politike nëpërmjet rrje

Miratimi i projektvendimit për zgjedhjen e Komisioneritë për Mbrojtjen nga Diskriminimi
Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë
Bashkëjetesë apo martesë…?

Sot, gjatë ditës së zgjedhjeve, Prokuroria Publike e Maqedonisë së Veriut ka marrë disa ankesa për:

– kërcënime dhe reklama politike nëpërmjet rrjeteve sociale online në internet

– ofrimi kuponave me një vlerë të caktuar në këmbim të votës në favor të partive të caktuara politike

– përpjekje për të votuar pa një ID të vlefshme

Burimi Balkan Insight

COMMENTS

WORDPRESS: 0