TMERR NGA ZJARRET NË GREQI, DYSHOHET SE MES VIKTIMAVE KA DHE SHQIPTARË

TMERR NGA ZJARRET NË GREQI, DYSHOHET SE MES VIKTIMAVE KA DHE SHQIPTARË

Ka 22 vjet që shet gazeta dhe stina e verës është e preferuara e tij.
Avokati i Popullit paraqet rekomandime për Naftëtarët
Lezhë/ Mjerimi dhe varfëria në familjen Osmani.

Situata e rënduar nga zjarret në zonën e atikës në Greqi, dyshohet se mes viktimave të ketë dhe tre shqiptare. Ndërkohë deri më tanë raportohet për më shumë se 50 viktima, dhe më shumë se 160 të lënduar.

Zona e përfshirë nga flakët në Athinë, është një zonë e cila është e populluar me shqiptarë. Ndërkohë e shkumbuar nga flakët është gjetur dhe një makinë e cila rezulton në pronësi të një shqiptari, por nuk dihet nëse viktima e gjetur në makinë është trupi i tij.

Gjithashtu bëhet me dije se shumë shqiptarë kanë mundur të shpëtojnë nga flakët dhe kjo për shkak se e njihnin shumë mirë terrenin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0