Tiranë, tregtarët përballen me policinë

Në kryeqytet dita ka nisur me një incident ku janë përfshirë uniformat blu dhe tregtarët e tregut pranë spitalit nr.5.  Kjo për arsye se forcat poli

“Jam në gjendje të keqe, nuk jetoj dot më. 70-vjeçarja jeton me lëmoshën e fqinjëve
Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë
“Klientët në nevojë” në pritje të miratimit të akteve nënligjore të ligjit “Për Sektorin e Energjisë Elektrike”

perplasja

Në kryeqytet dita ka nisur me një incident ku janë përfshirë uniformat blu dhe tregtarët e tregut pranë spitalit nr.5.  Kjo për arsye se forcat policore po ndërmarrin aksion për ta zhvendosur tregun që ndodhet pranë këtij spitali. Kjo ka hasur rezistencën e tregtarëve të cilët nuk pranojnë të largohen. Njëri nga tregtarët  akuzoi policinë se po kërkonte t’i hiqte nga tregu pa asnjë dokument dhe madje ata as nuk i  kishin lajmëruar më parë për këtë aksion.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0