Telat e korentit, nje rrezik i madh

Telat e korentit, nje rrezik i madh

Në zonën e Gostimes janë të shumta rastet e këputjes së telave të korentit dhe aksidenteve me to. Kjo për shkak se telat janë lënë shumë të lire dhe n

Fillon viti i ri akademik 2017-2018
Fëmijët e Bulqizës, të dënuar pa fëmijëri
Zanati i tezgjahut një dëshirë ku lë të kuptosh se këtu tradita vazhdon…

Në zonën e Gostimes janë të shumta rastet e këputjes së telave të korentit dhe aksidenteve me to. Kjo për shkak se telat janë lënë shumë të lire dhe në stinët me shira dhe me ere të fortë, ato këputen gjithmonë duke rëne në tokë dhe duke u bërë një rrezik për banorët e zonës. Veçanërisht përmend rrugën Gostime- Gjyrale ku reniet dhe keputjet e telave të korentit janë bërë një përditshmeri e jona, gjithashtu janë shënuar dhe dy raste ku ka pasur viktima në njerëz por fatmiresisht pa pasoja të rënda. Një banor i zonës shprehet se :”Çdo herë që fillon moti i keq ose fryn erë e fortë, ne e dimë se çfarë na pret”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0