Të lënë në harresë prej më shumë se cerek shekulli banorët…

Të lënë në harresë prej më shumë se cerek shekulli banorët…

Të lënë në harresë prej më shumë se cerek shekulli banorët e fshatit Domen një njësinë administrative të Postribës kërkojnë nga ana e institucioneve t

Taksë kufiri 10 Euro për person vetëm në aeroport
Merr fund Lotaria Amerikane? Projektligji i Trump shkatërron ëndrrën amerikane për shqiptarët
Ndotja,BillGates financon shpikjen që thith dioksidin e karbonit.

Të lënë në harresë prej më shumë se cerek shekulli banorët e fshatit Domen një njësinë administrative të Postribës kërkojnë nga ana e institucioneve të shtetit që të ndërhyjnë për të përmirësuar jetesën e tyre.

Ata kërkojnë ujë për të pirë e për të vaditur tokat. Gjithashtu edhe telat e korentit janë të amortizuar.

Fshati, po aq sa duket i mbledhur përmes shtëpive të gurta po aq është edhe i shpërndarë.

Kjo sepse dikur ka patur mëse 200 familje ndërsa sot kanë mbetur vetëm 70 familje dhe arsyeja e vetme është ekonomia. Ata që i japin pak gjallëri fshatit janë nxënësit e shkollës 9-vjecare

Domni ka rreth 70 familje të regjitruara ndaj një përkujdesje më e vecantë nga Bashkia Shkoder, kjo zonë i ka të gjitha mundësite që të kthehet në një atraksion për turizimin pasi natyra i ka falur cdo gjë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0