Tag: varferi ekstreme

Në Shqipëri 1,1 përqind të popullsisë jeton me më pak se 1,90 dollarë në ditë.

Në Shqipëri 1,1 përqind të popullsisë jeton me më pak se 1,90 dollarë në ditë.

Varfëria në botë është përgjysmuar që nga viti 2000, megjithatë një në dhjetë persona që jeton në vendet në zhvillim ende vazhdon të jetojë me më ...
Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Familja Osmani në Lezhë , të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme. Nga kushtet e vështira ekonomike, njëri nga fëmijët e Arbenit ndërroi jetë para pak ...
8-Marsi nuk është një urim për të gjitha gratë. Ja thirrja e nënës!

8-Marsi nuk është një urim për të gjitha gratë. Ja thirrja e nënës!

8 Marsi nuk është një urim për të gjitha gratë. Realiteti shqiptar tregon se shumë prej tyre vuajnë në kushte të vështira ekonomike, sakrifikojnë jetë ...
Varfëri ekstreme.  Apel për ndihmë për “Zonjën fatkeqe”

Varfëri ekstreme. Apel për ndihmë për “Zonjën fatkeqe”

Vetëm 5 km larg nga qendra e qytetit të Shkodrës, rrëzë malit të Taraboshit, një nënë me tre fëmijë, prej 10 vitesh që kur i është djegur banesa n ...
4 / 4 POSTS